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Clarification Request

Reference: "ASHRAE 135-2004"

Background:

In the BACnet Standard (ASHRAE 135-2004, section 9.5.3, page 80) there is a parameter called
Nretry token- The description is "The number of retries on sending Token: 1". The only other
mention of this parameter is in section 9.5.6.6 PASS_TOKEN. The usage here is that the 'retry
count within the device compared to the Nrewy wken. There is no other place in the standard where
the Nretry token Parameter is described.

Question:

So based on the standard, the only valid value for this parameter is 1. Is this an interoperability
problem if the value is not 17

Response:

There could be an interoperability problem and the BTL Test 2.2.7 step 4 will be modified to make
it clear that we expect only 1 retry to occur and that the test should fail if more than 1 retry occurs.
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