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Clarification Request 

References: ["BTL Test Plan-5.0.final", "ASHRAE 135.1-2007", "BTL Specified Tests-5.0.final"] 

Background / Proposed Solution: 

"BTL Test Plan-5.0.final" chapter 8.8.1 references test  9.30.1.1 - Local Broadcast from 135.1-
2007. A modified version of that test does exist though in the BTL specified test. The modified 
test specifically takes into account that the optional property utc-offset might not be present in the 
IUT. 

Question: 

Should BTL Testplan 5.0 refer to test 9.30.1.1 from BTL specified tests instead of the original test 
from 135.1-2007? 

Response: 

Yes. 


