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Clarification Request 

 References: ASHRAE 135-2008u, section 15.3.1.3.1 

Date of BTL-WG Response: Dec 4, 2012

Background / Proposed Solution: 

Unlike other recently changed CreateObject negative tests, the test 9.16.2.X1 does not verify at 
the end that the object has not been created. Other tests read the device Object_List for that 
purpose. 

9.16.2.X1 Attempting to Create a non-Supported Object Type (by Object Type) 

Reason for Change: Addendum 135-2008u-2 

Purpose: To verify the correct execution of the CreateObject service request when the 'Object 
Specifier' parameter conveys an object type that is not supported in the IUT. 

Test Conditionality: If Protocol_Revision < 10, then this test may be skipped. 

Test Steps: 

1. TRANSMIT CreateObject-Request,
'Object Specifier' = (any unsupported object type)
2. RECEIVE CreateObject-Error,
Error Class = OBJECT,
Error Code = UNSUPPORTED_OBJECT_TYPE
'First Failed Element Number' = 0.

Question: 

Should test 9.16.2.X1 verify at the end that the object has not been created--reading the device 
Object_List for that purpose? 

Response: 
While it could improve the test, the group agreed that the existing test is sufficient. 
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