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Clarification Request 
 
 
 
References: BTL Test Plan 12.0. section 3.13.2 reference to test 7.3.1.1 
 
Date of BTL-WG Response: January 7, 2016 
 All actions necessitated have been completed 
 
Background: 
 
In Addendum 135-2010ad-6 the requirements for the loop object were changed. Prior to protocol 
revision 13 the loop object present value had not been required to be writable when the property 
OutOfService had the value TRUE. 

But chapter 3.13.2 Supports Writable Out_Of_Service Properties has long required to execute 
test 7.3.1.1 regardless of the protocol revision of the IUT. Test 7.3.1.1 will fail if the 
Present_Value does not become writable. 

 
Proposal: 
 
Change the Test Conditionality and append a sentence to Configuration Requirements: 
 
If the IUT claims Protocol _Revision < 13 and the Present_Value of the Loop object is not writable 
when Out_Of_Service is TRUE, then the test shall be skipped. 
 
As an alternative the test could be changed to not check the writability of the present value for 
that case. 
 
Question:  
 
Shall the conditionality be changed as proposed? 
 
 
Response:  
 
Yes, the Test Conditionality will be changed, and that sentence added to 
Configuration Requirements. 
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